Skrevet av Emne: Harmageddon for nybegynnere  (Lest 783 ganger)

0 medlemmer og 1 gjest leser dette emnet.

Utlogget Admin

  • IC
  • Innmeldt
  • *
  • Innlegg: 2 479
Harmageddon for nybegynnere
« på: mandag, 06. april 2020, kl. 00:06 »
Vi har laget en liten video for demme opp litt for alle dommedagstanker i forbindelse med hendelsene i verden akkurat nå.

Den virkelige dommedagen, selveste Guds krig Harmageddon, hevdes å være "rett rundt hjørnet". Det er imidlertid noen ganske omfattende hendelser som ifølge Jehovas vitners tro må gjennomføres før den tid kommer.

Først skal det proklameres om fred og sikkerhet, så skal "villdyret" gå til angrep på "skjøgen", og deretter skal "villdyret" og dets kompanjonger gå til angrep Guds folk - noe som igjen vil initiere Harmageddonkrigen.

Det kan virke veldig vanskelig å forstå, at FN og verdens nasjoner plutselig skal ødelegge alle religioner på jorda. Mange av de nasjonene som utgjør en del av FN er jo rimelig religiøse selv. Hvordan dette i det hele tatt skal kunne foregå virker som en gåte. Og hvorfor ikke like godt ta med Jehovas vitner i samme slengen? Hvorfor vente med å ødelegge dem (eller FORSØKE på det da) først etter at alle de andre religionene er stengt ned?

Dette har vi laget en liten video om, og en artikkel på nettsiden. (https://jvfakta.wixsite.com/inkognito/post/harmageddon-for-nybegynnere)

"With or without religion, you would have good people doing good things and evil people doing evil things. But for good people to do evil things - That takes religion."