Akkurat dette er vel noe de fleste trossamfunn i denne retning holder på med. DNK også. Selskapet sier også ennå at jødisk, usyret brød kan kjøpes til anledningen.
1Kor. 5: 6-8 handler jo om at en liten surdeig syrer hele deigen — faktisk og symbolsk. Kokeboken snakker ofte om førstegrøden av bygg. Tror ikke at et glutenfritt alternativ betyr så mye for symboleffekten?
Må finne ut av når det dukket opp

Når alle sitter på Skype eller streaming under minnehøytiden, så er det vil ikke nevneverdig høy prosent som gidder bake dette brødet..?
PS:
Fant intet om annet mel før i 1985 og da om hvete ikke var tilgjengelig.
Vår venn pastoren var noe ledigere på brød-fronten:
«The bread used by the Lord was unleavened bread, bread made without yeast rising, much like water crackers but in large thin sheets. If you can procure such bread from a Hebrew family, do so; or if more convenient use water crackers. Not that it is essential to have bread made without yeast, for "we are not under Law" but controlled by love and privilege in this, as in the matter of the time of observing the supper. But as we desire to observe at the proper time, when we see its special appropriateness, so in the matter of the bread, when we see it to be a symbol or representation of our Lord's body, and when we learn that leaven or yeast is used in the Scriptures as a symbol of corruption and sin, we naturally desire to use as pure a bread-symbol as we can conveniently obtain, to represent the pure One—holy, harmless, undefiled, and separate from the race of sinners.» ZWT, March 1889, s. 2