Nyheter:


Følg med på www.inkognito.org
Se også gjerne vår youtubekanal

Hovedmeny

Forumregler

Startet av Admin, torsdag, 23. november 2017, kl. 09:33

« forrige - neste »

0 Medlemmer og 1 Gjest leser dette emnet.

Admin

Du samtykker, gjennom din bruk av dette forumet, at du ikke vil legge ut materiale som er falskt, ærekrenkende, unøyaktig, fornærmende, vulgært, hatefullt, trakasserende, obskønt, blasfemisk, seksuelt orientert, truende, invadering av en persons privatliv, voksent materiale eller på annen måte er i strid med internasjonal eller norsk lov. Du samtykker også til ikke å poste kopibeskyttet materiale med mindre du eier opphavsretten eller du har skriftlig samtykke fra eieren av opphavsrettsbeskyttet materiale. Spam, reklame, kjedebrev, pyramidespill, og appellering er også forbudt på dette forumet.

Forumet er ikke ment som et sted for forkynnelse eller agitasjon for religiøse synspunkter, men er ment å være et sted for ettertanke og refleksjon - åpenhet og nysgjerrighet.

Temaene som diskuteres er i hovedsak knyttet til Jehovas vitner og Selskapet Vakttårnet og emner som naturlig knyttes til dette.

Admin og moderatorer jobber aktivt med å holde forumet i henhold til intensjonene, og forbeholder seg retten til å slette upassende innlegg eller innlegg som klart bryter med reglene.

Vi tror at gjensidig respekt og aktelse for andres synspunkter er viktig, og at alle som deltar i diskusjonene bør bestrebe seg på å vise hensyn og akseptere at det kan være ulike synspunkter om visse tema. Medlemmene på forumet er troende Jehovas vitner, Jehovas vitner som ikke lenger tror og noen vet ikke helt hva de skal tro lenger, og andre heller mot ateisme. Felles for medlemmene er at de ønsker å bruke forumet som et møtested og fristed for å lufte tanker og stille de spørsmålene man ikke kan prate med andre om.
"With or without religion, you would have good people doing good things and evil people doing evil things. But for good people to do evil things - That takes religion."