Nyeste innlegg

Sider: 1 ... 8 9 [10]
91
Videoer fra Inkognito.org / Sv: Jehovas vitners håndtering av seksuelle overgrep mot barn
« Nyeste innlegg av Torfinn Fredag, 10. August 2018, kl. 07:49 »
Samme her veldig veldig veldig bra.
92
Videoer fra Inkognito.org / Sv: Jehovas vitners håndtering av seksuelle overgrep mot barn
« Nyeste innlegg av Spragle Fredag, 10. August 2018, kl. 05:56 »
Veldig veldig bra Admin!!
93
Videoer fra Inkognito.org / Jehovas vitners håndtering av seksuelle overgrep mot barn
« Nyeste innlegg av Admin Torsdag, 09. August 2018, kl. 20:23 »
En video som forklarer Jehovas vitners rutiner og håndtering av seksuelle overgrep mot barn.

https://www.youtube.com/watch?v=IS5CDVMOEHE
94
Videoer fra Inkognito.org / Selskapet Vakttårnet og Henrietta M Riley
« Nyeste innlegg av Admin Mandag, 30. Juli 2018, kl. 20:36 »
Noen av pengene som er med på å finansiere Selskapet Vakttårnet kommer fra en stiftelse som investerer i aksjer i ulike firmaer i USA og internasjonalt.

Deler av inntekten stammer fra selskaper som produserer pornofilmer, grove voldsfilmer og det er flere våpenprodusenter på listen.

Selskapet Vakttårnet er i et stort moralsk og etisk dilemma, men dette ser ikke ut til å plage dem stort. De har mottatt penger fra stiftelsen siden 1970.

Mer informasjon her: https://youtu.be/tlWqXhOchqI

Flere videoer om andre tema kommer snart!
95
Generell informasjon og support på forumfunksjoner / Gjestekonto
« Nyeste innlegg av Admin Tirsdag, 10. Juli 2018, kl. 21:37 »
Gjestekontoen er deaktivert fra 1. juli 2018

Vi ønsker å sikre diskresjon og anonymitet for alle, og av hensyn til de som er medlemmer på forumet har vi deaktivert gjestekontoen.

Forumet fremstår som helt lukket og alle som logger seg inn som medlemmer skal føle seg sikre på å kunne skrive og uttale seg om hva som helst, uten frykt for at uvedkommende leser eller tolker hvem som er hvem.

Dersom du har spørsmål rundt dette eller ønsker hjelp til å opprette en egen anonym konto kan du kontakte oss på epost: inkognitonorge@gmail.com
96
Generell informasjon og support på forumfunksjoner / Forumregler
« Nyeste innlegg av Admin Torsdag, 23. November 2017, kl. 09:33 »
Du samtykker, gjennom din bruk av dette forumet, at du ikke vil legge ut materiale som er falskt, ærekrenkende, unøyaktig, fornærmende, vulgært, hatefullt, trakasserende, obskønt, blasfemisk, seksuelt orientert, truende, invadering av en persons privatliv, voksent materiale eller på annen måte er i strid med internasjonal eller norsk lov. Du samtykker også til ikke å poste kopibeskyttet materiale med mindre du eier opphavsretten eller du har skriftlig samtykke fra eieren av opphavsrettsbeskyttet materiale. Spam, reklame, kjedebrev, pyramidespill, og appellering er også forbudt på dette forumet.

Forumet er ikke ment som et sted for forkynnelse eller agitasjon for religiøse synspunkter, men er ment å være et sted for ettertanke og refleksjon - åpenhet og nysgjerrighet.

Temaene som diskuteres er i hovedsak knyttet til Jehovas vitner og Selskapet Vakttårnet og emner som naturlig knyttes til dette.

Admin og moderatorer jobber aktivt med å holde forumet i henhold til intensjonene, og forbeholder seg retten til å slette upassende innlegg eller innlegg som klart bryter med reglene.

Vi tror at gjensidig respekt og aktelse for andres synspunkter er viktig, og at alle som deltar i diskusjonene bør bestrebe seg på å vise hensyn og akseptere at det kan være ulike synspunkter om visse tema. Medlemmene på forumet er troende Jehovas vitner, Jehovas vitner som ikke lenger tror og noen vet ikke helt hva de skal tro lenger, og andre heller mot ateisme. Felles for medlemmene er at de ønsker å bruke forumet som et møtested og fristed for å lufte tanker og stille de spørsmålene man ikke kan prate med andre om.
97
Temaeksempler fra forumets hoveddel / Sv: Gilgamesj - en forløper til Bibelen?
« Nyeste innlegg av TrK Lørdag, 05. Juli 2014, kl. 20:44 »
Ja, det blir gjerne uhyre snevre miljøer - desto mere spennende med noen med kunnskaper som forsøker heve seg litt over miljøene og bedrive noe sammenlignende.

"Min" ugarittisk-lærer, Mike Heiser, er en av disse. Han er hyperaktiv på en rekke områder, men blant annet disse ting, "The Divine council" og annet er blant hovedinteressene. I tillegg har han han disse online-kursene i flere sprog, også egyptisk.

Slike folk er spennende å følge på twitter, selvom de også har sine særere sider - hvem har dog ikke det  ;)

http://www.memraonline.com/about.html
98
Temaeksempler fra forumets hoveddel / Sv: Gilgamesj - en forløper til Bibelen?
« Nyeste innlegg av Atreju Lørdag, 05. Juli 2014, kl. 19:44 »
Interessante tanker. Jeg har fått med meg at innenfor de anerkjente universitetene som forsker på oldtidens kultur og religion er det avgrensete fagmiljøer som bryr seg lite om hva som skjer utenfor deres sfære. Ett fagmiljø er egyptologi og et annet er assyriologi (det gamle Assyria, Baylon og muligens Persia og andre nasjoner i regionen). Dette kan være forklaringen på at assyriologer og andre som forsker på semittiske språk er forholdsvis ignorante overfor egyptologien.
99
Temaeksempler fra forumets hoveddel / Sv: Gilgamesj - en forløper til Bibelen?
« Nyeste innlegg av TrK Fredag, 20. Juni 2014, kl. 22:29 »
Jeg leste nylig noen tanker på nettet om en retning blant forskere som ser på Genesis 1 og 2 ikke som forsøk på en "vitenskapelig" beskrivelse av skapelsen, men mere som et "debattinnlegg" mot andre skapelsesteorier. I Genesis er meget rensket for mytologi sammenlignet med andre tilsvarende beretninger, MEN går man lenger inn i eldre beretninger er de påtagelig mere like enn ulike.

Det jeg ikke var helt klar over var at sprogforskere innen semittiske sprog er fascinerende lite interessert i eldre egyptiske sprog og skrifter, er ikke det snodig? Området er omtrent det samme geografisk og kildene går lenger tilbake. Under linker jeg til en av artiklene som har satt i gang denne "bølgen" blant forskere; er Genesis et "motskrift" av jahvistisk karakter mot eldre egyptiske beretninger - som også er omtrentlig 1000 år eldre enn Gilgamesh? Noter dere også hvordan den egyptiske beretningen forklarer lyset dag én selvom solen ble skapt dag fire (i Genesis).

Det var flere religioner som kjempet om innbyggernes gunst lokalt, og da er det viktig å gjøre dem tydeligere, men at historier resirkuleres er jo et kjent fenomen. Egyptisk innflytelse på dem som efterhvert ble israelitter kan synes å være undervurdert og -studert.

Noen tanker om disse ting? Genesis som en "polemic" og ikke som et forsøk på faktisk beskrivelse? Selvsagt også spennende at vi her er snart 3000 år f.v.t.

http://www.kevinstilley.com/wp-content/uploads/2011/01/Creation-Myths.pdf
100
Temaeksempler fra forumets hoveddel / Sv: Endring i måten eldste/menighetstjenere utnevnes
« Nyeste innlegg av Admin Fredag, 25. April 2014, kl. 21:49 »
Sitat
Jeg sitter igjen med et inntrykk av at Det styrende råd i stadig større grad lar seg inspirere av råd fra folk med kompetanse innen økonomistyring, ledelse og juss - og ikke Den hellige ånd.

Godt sagt. Ja, Atreju, de må jo søke hjelp der de kan få det. Money talks, sier de i USA. Og det er nok det de erfarer.

Den hellige ånd er sannsynligvis ikke på tilbudssiden overfor DSR.
Sider: 1 ... 8 9 [10]