Nyheter:


Følg med på www.inkognito.org
Se også gjerne vår youtubekanal

Hovedmeny

Nyeste innlegg

#1
Generell informasjon og support på forumfunksjoner / Forumregler
Siste innlegg av Admin - torsdag, 23. november 2017, kl. 09:33
Du samtykker, gjennom din bruk av dette forumet, at du ikke vil legge ut materiale som er falskt, ærekrenkende, unøyaktig, fornærmende, vulgært, hatefullt, trakasserende, obskønt, blasfemisk, seksuelt orientert, truende, invadering av en persons privatliv, voksent materiale eller på annen måte er i strid med internasjonal eller norsk lov. Du samtykker også til ikke å poste kopibeskyttet materiale med mindre du eier opphavsretten eller du har skriftlig samtykke fra eieren av opphavsrettsbeskyttet materiale. Spam, reklame, kjedebrev, pyramidespill, og appellering er også forbudt på dette forumet.

Forumet er ikke ment som et sted for forkynnelse eller agitasjon for religiøse synspunkter, men er ment å være et sted for ettertanke og refleksjon - åpenhet og nysgjerrighet.

Temaene som diskuteres er i hovedsak knyttet til Jehovas vitner og Selskapet Vakttårnet og emner som naturlig knyttes til dette.

Admin og moderatorer jobber aktivt med å holde forumet i henhold til intensjonene, og forbeholder seg retten til å slette upassende innlegg eller innlegg som klart bryter med reglene.

Vi tror at gjensidig respekt og aktelse for andres synspunkter er viktig, og at alle som deltar i diskusjonene bør bestrebe seg på å vise hensyn og akseptere at det kan være ulike synspunkter om visse tema. Medlemmene på forumet er troende Jehovas vitner, Jehovas vitner som ikke lenger tror og noen vet ikke helt hva de skal tro lenger, og andre heller mot ateisme. Felles for medlemmene er at de ønsker å bruke forumet som et møtested og fristed for å lufte tanker og stille de spørsmålene man ikke kan prate med andre om.
#2
Generell informasjon og support på forumfunksjoner / Frivillige bidrag!
Siste innlegg av Admin - fredag, 05. april 2013, kl. 13:24
Det koster naturligvis noen kroner å drive forum og leie webhotell.

Hyggelig om noen vil være med å dra lasset sammen.

Vil du bidra med noe så blir det høyt verdsatt.

Klikk her for å støtte

Det er helt frivillig om du vil bidra med noe, og det stilles ingen økonomiske betingelser for å være medlem her.
#3
Generell informasjon og support på forumfunksjoner / Velkommen til å bli medlem!
Siste innlegg av Admin - onsdag, 20. juli 2011, kl. 18:41
Inkognito.org - for alle som er interessert i informasjon og kunnskap om Jehovas vitner

Inkognito.org er Norges eneste diskusjonsforum om temaet Jehovas vitner og Selskapet Vakttårnet. Vi drøfter tro og tvil, eller spørsmål som du ikke finner svar på. Om du vil lese mer eller dele dine tanker med andre her inne, så er du velkommen til det.

Vi forsøker å vise hverandre respekt når vi diskuterer, og det er noe vi forventer av alle som deltar. Det er lov å være uenige, men for å holde en god tone så må vi vise toleranse for andre som har ulike oppfatninger.

Viktig: Dette er ikke et forum for forkynnelse eller for markedsføring av egne eller andres religøse trosoppfatninger. Innlegg som bærer for mye preg av "overtalelse" eller promotering av visse religioner vil bli moderert eller fjernet. Brudd på dette kan medføre at man mister muligheten til å skrive på forumet.
#4
For den som vil sende melding / ha kontakt med inkognito.org:

Send e-post:
inkognitonorge@gmail.com

For innloggede medlemmer:

Sende personlig melding via forumet
Bruk PM funksjonen på dette forumet.
Personlige meldinger kan kun leses av mottaker.

På nett forøvrig:
http://www.inkognito.org