Nyeste innlegg

Sider: [1] 2 3 ... 10
1
Videoer fra Inkognito.org / Tiggevideo er fjernet fra JW.org
« Nyeste innlegg av Admin mandag, 14. november 2022, kl. 23:35 »
Selskapet Vakttårnet har nylig fjernet en av de månedlige JW Broadcasting episodene fra deres nettsted. (Mai 2015) Dette er ganske oppsiktsvekkende, og det er gode grunner til å spørre hvorfor?

Videoen var utvilsomt det vi kan kalle tidenes "tiggevideo", og vi ser Stephen Lett ubeskjedent (hans egne ord) posere i videoen ikledd sin Rolex Submariner til nesten 28 000 dollar. Stephen Lett fremstår som utrolig usympatisk, arrogant og svært manipulerende i videoen. Rolexen som glimrer på venstre håndledd gjør ham ikke mer ydmyk.

Selv om episoden er fjernet, så finnes deler av innholdet gjengitt et annet sted på nettsiden. Link til dette følger lenger ned. Vi vet ikke om denne også blir fjernet etterhvert.   

Link til deler av talen: 
https://www.jw.org/en/library/videos/#en/mediaitems/StudioTalks/pubjwban_201505_1_VIDEO

Se vårt videosammendag av dette på YouTube:
https://www.youtube.com/watch?v=VdDqpIQtPgQ
2
Videoer fra Inkognito.org / Det Styrende Råd frykter "de frafalne"
« Nyeste innlegg av Admin mandag, 14. november 2022, kl. 00:20 »
Septemberutgaven av JW Broadcasting inneholdt kraftfulle advarsler mot frafalne. Hva er årsaken til denne offensiven? Begynner brødre og søstre verden over å murre, stille spørsmål og tenke selv?

Veiledningen fra Det Styrende Råd er ikke plukket ut av løse luften, men tilpasset behov i menighetene. De er livredde for hva som foregår, og de mister medlemmer hver eneste dag. Advarslene mot å lytte til informasjon fra utenforstående og "frafalne" for eksempel om Selskapets håndtering av seksuelt misbruk av barn ligger i overflaten.

Det er grunn til å tro at dette er et tema blant brødre og søstre verden over, ellers hadde ikke Det Styrende Råd gått så hardt ut som de gjør nå. Informasjonen fra "de frafalne" når frem til Jehovas vitner! Folk forstår at "de frafalne" er verken onde eller hevngjerrige, men ønsker det beste for sine tidligere trosfeller. De er ledet av edle motiver, og ikke løgn og bedrag, slik Stephen Lett hevder. Sannheten vil til slutt seire over løgnene fra Det Styrende Råd.

Og hva skal medlemmer av Det Styrende Råd med klokker til nærmere en kvart million kroner? Og ring på lillefingeren?

Se gjerne et kort videosammendrag her:
https://www.youtube.com/watch?v=pQVC2Jwtmeo3
Videoer fra Inkognito.org / Sv: Hvordan stå i mot sexpress?
« Nyeste innlegg av Admin onsdag, 09. november 2022, kl. 23:59 »
Forresten, så synes jeg det har vært for lite sexpress i mitt liv.  :-[
[/quote

Amen og halleluja. Der har vi all vært. Men løftene om et fremtidig paradis holder oss våkne, sånn åndelig sett  :)
4
Videoer fra Inkognito.org / Sv: Subliminal påvirkning?
« Nyeste innlegg av Snytt lørdag, 05. november 2022, kl. 13:32 »
Ja, skåling er jo like ondskapsfullt som å ta høyere utdannelse.
5
Videoer fra Inkognito.org / Sv: Hvordan stå i mot sexpress?
« Nyeste innlegg av Snytt lørdag, 05. november 2022, kl. 13:30 »
Forresten, så synes jeg det har vært for lite sexpress i mitt liv.  :-[
6
Videoer fra Inkognito.org / Sv: Hvordan stå i mot sexpress?
« Nyeste innlegg av Snytt tirsdag, 01. november 2022, kl. 22:38 »
Fin analyse, Admin.  :'(
7
Videoer fra Inkognito.org / Er barn "fiender av Gud"?
« Nyeste innlegg av Admin mandag, 31. oktober 2022, kl. 17:15 »
Stephen Lett fra Det Styrende Råd hevder at barn er "fiender av Gud".

Hva er riktig? Er barn fiender av Gud, eller er de uskyldige, inntil det motsatte er bevist?

Stephen Lett er medlem av Det Styrende Råd og en av åtte medlemmer som har som oppgave og formidle guddommelig kunnskap. Er dette guddommelig kunnskap, eller kun meninger fra et menneske som aldri selv har hatt barn og som ønsker å utøve sin selvutnevnte autoritet? Man kan saktens undre seg over hva medlemmer av Det Styrende Råd kan få seg til å si offentlig.

Se videoen: https://studio.youtube.com/video/BGioez75tcY/edit
8
Videoer fra Inkognito.org / En torn i kjødet (Gullkorn fra Samuel Herd)
« Nyeste innlegg av Admin onsdag, 26. oktober 2022, kl. 15:10 »
I et innslag på JW Broadcasting holder medlem av Det Styrende Råd en tale under "morning worship".

Her kommer det frem såpass mye spesielt at en må lure på om Samuel Herd er vel bevart. Ikke minst kan man undre seg over hvordan slikt kan slippe ut i offentligheten?

Han starter med en lang introduksjon om den bibelske (og symbolske) illustrasjonen "en torn i kjødet", og vikler seg inn i en historie som drar symbolikken ut i en merkelig fortelling en mann som har falt ned i en haug av torner, og fått så mange torner i kroppen at det tok 6 år før de klarte å fjerne alle. Videre raljerer han med folk som klager på kun "en torn", hvorpå han forteller om sin egen "torn" og triste historie. (Som handler om at han som gutt skjøt en kolibri med sprettert)

Se videoen med våre kommentarer her:
https://www.youtube.com/watch?v=p3HRvpZq-lI

9
Videoer fra Inkognito.org / Sv: Hvordan stå i mot sexpress?
« Nyeste innlegg av John tirsdag, 25. oktober 2022, kl. 00:13 »
Fint at disse unger er så fornuftige. Men når man ser på antall saker av seksuell karakter som kommer opp i menighetene rundt omkring, så kan det virke som om denne fornuften forsvinner etter hvert. Har vel lest en plass hvor mange saker som er oppe i løpet av ett år, pluss alle de som aldri kommer for en dag.
10
Videoer fra Inkognito.org / Hvordan stå i mot sexpress?
« Nyeste innlegg av Admin mandag, 24. oktober 2022, kl. 23:00 »
I en serie videoer beregnet for ungdom, presenteres ulike tema som skal være aktuelle for målgruppen. "My teenage life" (Mitt tenåringsliv) kalles denne serien, og den er presentert på en snappy, moderne "youtube / vlog" aktig måte med popmusikkpreg i bakgrunnen - som er ment å appellere til ungdom. Ungdommene i videoserien lirer av seg velregisserte tanker iscenesatt av Det Styrende Råd, og ikke fra deres eget hjerte.

Episode 6 har temaet "Hvordan stå i mot sexpress?". Man kunne tro dette handlet om forelskede ungdommer med sterke ønsker om å ha et seksuelt forhold, og hvordan de kan motiveres til å "holde seg" frem til de blir gift. Selskapet Vakttårnet har imidlertid vinklet dette veldig annerledes. Begge de intervjuede ungdommene forteller om det som uten tvil kun kan kalles seksuell trakassering og mobbing i sitt skolemiljø. Her vinkles det som om verdslige ungdommer kun tenker på sex, og gjør hva som helst for å bli tatt på eller ønsker å ta på JV ungdommene. Ofrene (våre to JV ungdommer) utsettes for regelrette krenkelser og blir mobbet og trakassert med sex som tema.

Selskapet forsøker å fremstille seksuell trakassering som noe normalt i dagens skoler. Det som er ugreit her er at ofrene underforstått på en måte skal føle seg skyldige eller ansvarlige for hendelsene. Til tross for at de ikke har tatt noe inititativ i den retningen. Ikke en gang i løpet av videoen rådes ungdommene til å rapportere den uønskede seksuelle mobbingen til lærere eller administrasjonen på skolen. Skolen vllle naturligvis ikke akseptere at enkeltelever blir utsatt for seksuelle krenkelser i skoletiden. Så hvorfor blir ikke dette nevnt som et naturlig og godt råd, for ungdommer som er plaget slik beskrevet i videoen? Det er selvsagt fordi Selskapet har en annen agenda: Her er det skyldfølelse, konsekvenser, trusler om å miste Jehovas gunst, foreldrenes anerkjennelse og redselen for å ikke overleve Harmageddon som er underliggende faktorer. Pluss en ypperlig måte å få frem hvor onde og sexgale verdslige mennesker er.

Her bommer Selskapet fryktelig med den vinklingen de har valgt i videoen. Dette handler ikke om å motstå sexpress. Det handler om krenkelser. Det er ALDRI ofrene for seksuelle krenkelser som skal bære skyld eller ansvar. De ansvarlige bør stilles til rette, gjennom en systematisk rapportering av slike hendelser, og offentlige skoler har ingen toleranse for at noen, verken Jehovas vitner eller andre, blir utsatt for seksuell trakassering.

Se våre kommentarer her:
https://www.youtube.com/watch?v=Pg5_3R9W1aM 

Sider: [1] 2 3 ... 10